← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Betaalmethoden

BETALEN
Wij maken gebruik van Mollie. Mollie staat bekend om haar betrouwbaarheid en wordt door iedere bank ondersteund. Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:

 • Mollie/iDEAL.
  Deze betaalmethode is mogelijk voor rekeninghouders bij nagenoeg alle banken.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Daarnaast kunt u betalen met Paypal, Amex, MasterCard of  Visa.
 • Overschrijving
  Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt.

  Onze betaalgegevens: 

  Rekeningnummer: NL94KNAB0256783403

  Rekeninghouder: Vino & Zo

  Bank: KNAB

  IBAN: NL94KNAB0256783403

  SWIFT / BIC: KNABNL2H