← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Verzenden & retourneren

WINKELEN

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. Voor meer informatie over een product of bestelling klik met uw muis op het gewenste artikel of de button "bestellen". U komt nu op de bestelpagina terecht. Als u een artikel wilt bestellen controleer het artikel, het aantal en klik op "bestellen". Het artikel wordt automatisch in uw winkelmandje geplaatst.

VERZENDEN
Alle goederen worden verzonden via een van onze vervoerders. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 12.00 uur plaatst en betaalt, wordt uw bestelling in principe de volgende dag bezorgd op het gewenste adres. Met uitzondering van Zon- en Feestdagen, dan wordt er niet bezorgd.

Alle bestellingen worden belast met verzend- en behandelingskosten, deze zijn afhankelijk van het totale verzendgewicht. Het voor u geldende tarief zal worden getoond tijdens het bestelproces.

Tot 10 kilo - € 10,00

Van 10 tot 30 kilo - € 20,00

Palletzendingen worden belast met een bijdrage van € 47,50. 


  
AFHALEN
Bestellingen kunnen tijdens onze openingstijden in overleg afgehaald worden.

België
Bijdrage van € 17,50 verzend- en behandelkosten of palletprijs.
 
Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa
Bijdrage van € 25,00 verzend- en behandelkosten of palletprijs.

RETOURNEREN
Als een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel mits ongebruikt, onbeschadigd of speciaal voor u besteld altijd ruilen. U kunt het betreffende artikel in de doos terugsturen naar:

A

Vermeld in een bijgaand briefje het bestelnummer en welke artikelen u wilt terug ontvangen of het rekening nummer waarop wij het bedrag kunnen crediteren.
Alvorens u de producten retour stuurt dient u de retour aan te melden bij onze klantenservice. 

AANSPRAKELIJKHEID
Vino en Zo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Vino en Zo verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Vino en Zo kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Vino en Zo is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Vino en Zo is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Vino & Zo spoedig mogelijk worden aangepast.