← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

BBQ saus extra pikant, Habanero

BBQ saus extra pikant, Habanero

BBQ saus extra pikant, Habanero

€ 7,15 Incl. € 1,24 btw
Beschikbaarheid:
100
Levertijd:
1-2 dagen
  • Ons team staat voor u klaar!
  • Klantenwaardering 9.5/10

Geïnspireerd door de klassieke Amerikaanse BBQ sauzen, maar zeker beter gezien het vakmanschap dat het onderscheidt en de chili die het perfectioneert!

Uitgaande van de grondstoffen van het bedrijf konden we na maanden van testen en pogingen deze BBQ-saus perfect maken zoals we hem wilden, met een zoete, lichtzure en omhullende smaak, met de tomaat die doet denken aan de typische Italiaanse en de chili die maakt het perfect!

We hebben twee soorten gemaakt, één gedefinieerd als "pittig", waarbij we Italiaanse pepers hebben gebruikt en waar de pittigheid niet opdringerig en overweldigend is, maar deze saus geschikt maakt voor elk type smaak.
We hebben het tweede type gedefinieerd als "extra pittig" vanwege het hoge percentage Habanero dat we hebben gebruikt, waardoor deze saus nog lekkerder is dan de vorige dankzij het tropische aroma van de gebruikte chili, maar ook een kruidigheid bereikt die niet voor iedereen geschikt is, alleen aan te raden voor wie er echt aan gewend is!

Ons advies? Probeer ze allebei en meng ze in de verhouding die u verkiest, om de juiste mate van kruidigheid te vinden die geschikt is voor uw uithoudingsvermogen!

Hoe en waar ze te gebruiken? Het zijn sauzen die voornamelijk worden geboren om gegrild vlees te begeleiden en het hoogtepunt van hun gebruik vinden als ze op het vlees worden gesmeerd om het glazuur te maken, maar ze zijn nog steeds uitstekend in combinatie met elk type vlees dat ook op andere manieren is bereid, zoals gebraden, gestoofd, gekookt of gestoofd. Ook erg lekker bij gegrilde groenten

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Tags

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Tags

Laatst bekeken

Schrijf een recensie

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Blijf op de hoogte van Vino & Zo nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief