← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Griekse Tijmhoning in glazen pot met een inhoud van 800 gram

Griekse Tijmhoning in glazen pot met een inhoud van 800 gram

€ 20,30 Incl. € 1,68 btw
Beschikbaarheid:
100
Levertijd:
1-2 dagen
  • Ons team staat voor u klaar!
  • Klantenwaardering 9.5/10

Tijmhoning van de familie Kopanezos

Is de voortzetting door misschien wel de meest traditionele van de nomadische bijenteelt op Kalymnos.
In het begin van de 20ste eeuw werd, in Myrties Kalymnos, de kunst van het houden van bijen overgedragen aan onze vader en moeder, Antonios Kopanezos en Magriplis Maria.  Gevestigd in Vathi op Kalymnos en afhankelijk van het seizoen, voerde onze familie verplaatsing uit over heel Kalymnos met als enig doel het onderhoud, de ontwikkeling en de veiligheid van bijenkolonies.
De afgelopen bijna 20 jaar wordt de bijenteelt traditie van de Kopanezos familie voortgezet Drossos Kopanezos en zijn zoon Antonis Kopanezos die de 4e generatie imkers in onze familie vormt.  De nomadische bijenteelt  methode die wij traditioneel volgen is nog altijd gebaseerd op traditionele bijenteelt en het streven om honing van de hoogste mogelijke kwaliteit te produceren.

 Onze honing wordt continue onderworpen aan een uitgebreide reeks onderzoeken door het gecertificeerde bijenteelt laboratorium van de Aristotelio Universiteit in Thessaloniki.  Volgens de kwaliteitscontrole heeft de honing die we produceren een hoge voedingswaarde en bevat het een hoog percentage tijm stuifmeelkorrels.

Ons product is erin geslaagd om 5 opeenvolgende onderscheidingen te winnen tijdens Great Taste Awards in Londen met 2 sterren en werd erkend als een van de 1000 beste voedingsproducten ter wereld.  Het heeft ook een internationale prijs gewonnen in Turkije en een kwaliteitsprijs van het tijdschrift Gastronomos.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Tags

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Tags

Schrijf een recensie

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Blijf op de hoogte van Vino & Zo nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief