← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Kant-en-klare saus gemaakt met knoflook, olie en chili 180g

Kant-en-klare saus gemaakt met knoflook, olie en chili 180g

€ 5,45 Incl. € 0,95 btw
Beschikbaarheid:
100
Levertijd:
1-2 dagen
  • Ons team staat voor u klaar!
  • Klantenwaardering 9.5/10

KANT EN  KLAAR SAUS met Knoflook, Olie en Chili !!!

Het enige wat u hoeft te doen is de pot openen, een beetje roeren en direct op de pasta gieten, zonder te hoeven bakken, koken, schoonmaken of wat dan ook nodig is om het traditionele recept te bereiden 

En het bijzondere is dat het resultaat identiek zal zijn aan het klassieke recept, eigenlijk het zal beter zijn !!!
 De verbetering die dit exclusieve recept is ons gemaakt (een speciale dank gaat uit naar de leraar, vriend en chef-kok Andrea Poggio) en is te danken aan de specifieke voorbereiding, die ervoor zorgt dat de smaak van de knoflook ongewijzigd, heerlijk geurig en smakelijk blijft, terwijl het de verteerbaarheid brengt op een hoog niveau, waardoor het risico op "maagblokkade" bijna volledig wordt geëlimineerd voor degenen die problemen hebben met het verteren van dit specifieke voedsel.

We bieden twee versies aan, de normale die geschikt is voor het gehemelte van elke proever, en de Staccalingua met een zeer hoge kruidigheid, die alleen degenen die goed zijn voorbereid het zich kunnen veroorloven om in goede hoeveelheden te gebruiken.

De gebruikte pepers zijn van de C. Chinense-familie en kunnen daarom een ​​unieke smaak geven zoals alleen zij dat kunnen, waardoor deze bereiding nog lekkerder wordt.

Maar beperk je fantasie niet! Deze Knoflook, Olie en pepers zijn zowel te gebruiken als kant-en-klare sauzen, ook als smaakmakers voor andere sauzen, als saus om unieke canapés te maken of als toevoeging aan adembenemende sandwiches (en om eerlijk te zijn zou ik ze zelfs adviseren) en op een pizza!
Laat ons uw specifieke gebruik weten, zodat we de lijst met aanbevelingen kunnen bijwerken

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Tags

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Tags

Schrijf een recensie

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Blijf op de hoogte van Vino & Zo nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief